Progresivna integracija

Ljudska bića imaju jedinstvenu sposobnost da menjaju svet putem svesti. Menjajući sebe Vi menjate Svet.

Progresivna integracija je metoda emocionalnog, duhovnog i telesnog isceljivanja i samospoznaje. Uz pomoć ove metode ljudi počinju da rade na sebi, da otkrivaju svoja podsvesna verovanja i da se rešavaju blokada koje su sami sebi postavili tokom života. Tretmani otklanjaju uzroke nedostatka radosti kod klijenta kao i prosperiteta i uspeha. Hipno stanje svesti otvara vrata podsvesti i odatle možemo da uočimo i otklonimo sva ograničavajuća verovanja, stahove, traume koja nam život prave drugačijim od onog kakvog želimo.

Sve je stvar naše podsvesti, i ukoliko mi verujemo, na primer, da ne možemo da imamo novac, mi ga svakako nećemo imati jer je to poruka koju naša podsvest šalje kosmosu. Dakle osnovna stvar, koju nam tretmani omogućavaju, jeste da promenimo stanje naše podsvesti, tačnije da počnemo da živimo u drugoj stvarnosti u kojoj nas čeka obilje. Isto je i sa bolestima. Drugi primer je ljubav. Svi mi težimo da nadjemo ljubav i kada je nadjemo, u stanju smo da je upropastimo jer naša podsvest nam neumorno govori da nema ljubavi bez bola. Tako da sama podsvest  stvara situacije u kojima ne možemo da se osećamo srećni iako su svi parametri za sreću pred nama.

Tokom tretmana ste budni i svesni, većina klijenata ga doživljava kao opuštajući i oslobađajući proces. Tretman traje 1-2 sata.

Induvidualni tretman izgleda tako da vam prakticar postavlja odredjena pitanja, koja su vam čudna i o kojima verovatno ranije niste razmišljali. Prakticar je obučen da održava theta talase mozga u budnom stanju i u kontaktu sa klijentom i klijent ubrzo uspostavlja theta talase. Ako je osoba spremna da se isceli biće iskrena u svojim odgovorima a odgovori ce dolaziti direktno iz podsvesti osobe. Kako se bliži svom temeljnom verovanju odnosno uzroku svog problema, osoba postaje uznemirena, ljuta, može zaplakati, ali to traje samo par minuta. Kad se dodje do temeljnog verovanja, prakticaru je potrebno nekoliko sekundi da izmeni temeljno verovanje i zauvek otkloni uzrok problema koji je osoba možda nosila čitav život.

Ljudska bića imaju jedinstvenu sposobnost da menjaju svet putem svesti. Menjajući sebe Vi menjate Svet.

Praktičari

Jelena Račić
Jelena Račić
Kognitivno-bihejvioralni psihoterapeut i hipnoterapeut. Sertifikovani Instruktor Hatha yoge. Radoznali putnik i istraživač sa multidisciplinarnim pristupom samorazvoju. Osnivač metode Progresivna Integracija.
Saša Pavlović
Saša Pavlović
Sertifikovani CBT Terapeut, Thetahealer, Lifecoacxing, Hipnoterapeut i Regresoterapeut. Instruktor Theta healing metode i faunder metode Progresivna integracija. Saša veruje u kreativan, transformišući i isceljujući potencijal svakog pojedinca i lekovitost autentičnog međuljudskog kontakta.
Prijavi me za ovaj tretman
Dragan Žarevac
Dragan Žarevac
Sertifikovani KB psihoterapeut, regreso-hipnoterapeut, Theta healer i praktičar Progresivne Integracije. Spiritualni konsultant i ekspert za meditaciju sa jedinstvenim pristupom radu sa optimizacijom vremenskih linija i dubokom integracijom svih aspekata bića.

“Bez obzira da li imate neki problem ili nemate ga uopste, tretmani ovog tipa su Vam potrebni. Terapija
za dusu i telo… Sve preporuke!”

DIJANA LJUŠTINA

“Već prvi odlazak je ostavio fenomenalan utisak na mene. Na samom ulasku osećala sam
neverovatno lepu energiju i mir. Osećala sam se kao kod kuće. Mir, čaj, gong, činije, ima li šta lepše.
Ako želite da probate nešto drugačije, ovo je prava stvar.”

KATARINA PAPIĆ

“Osećanje predivne energije koja prožima svaku ćeliju. Rečima se teško može objasniti, definitivno
svako treba da proba i doživi svoje sopstveno iskustvo. Sve preporuke.”

MILOŠ UZELAC

“Od srca preporučujem tretmane, prakticari daju svoj suptilni energetski pečat. Suptilno, a ujedno i
moćno – koja god potreba da Vas povuče – potreba da se oslobodite blokada, da podignete energiju
ili se samo opustite i doživite novo transformativno iskustvo, verujem da ova isceljujuća energija
svakako pronađe odgovarajući tok ka svačijem biću. Hvala!”

MARIJA LAZAREVIĆ

“Vanvremensko iskustvo izvan reči i pojmova! Isceljujuće, duboko prožimajuće, transcendirajuće.
Magičan dodir zvuka kroz činije i gongove, toplota ruku i srca terapeuta, donele su radost i mir
svakoj ćeliji mog tela, utišale um, ispunile srce zahvalnošću, lepotom, ljubavlju. Iskustvo koje se
mora doživeti! Apsolutno čarobno!”

MAJA RADOJKOVIĆ

Aural Multiversa

Prva i jedina edukacija koja nas uči da se vratimo sebi

Aural edukacija je duboko transformativno iskustvo. Traje deset meseci i ima za cilj da aktivira, osnaži i učvrsti potencijal za harmonični razvoj pojedinca.

PRIJAVI ME ZA AURAL MULTIVERSU