Šta je ego?

Svak identifikacija sa recima, mislima, emocijama ili bilo kojom formom naziva se – Ego

Sustina ega je u laznoj sreci koju UM vidi u nekoj od formi, emocija ili misli.

Kada se poistovetite sa time sto vam UM kaze da je ‘tako’ ali UM nikada ne moze da zba ISTINSKI zato sto on razmislja u zavisnosti od posedovanja trenutkih informacija u njemu. Ne moze da zna sustinu puno znacenje nijednog objekta, bica ili bilo cega oko u univerzumu.

Ukoliko sledimo laznu srecu na koju nas navodi nas UM – oseticemo prazninu i bol, jer no nije nasa sustina, nije nasa iskonska priroda koja zeli da zivi – vec zivi onako kako mu je logicki ili emotivni UM zamislio da treba.

Ukoliko UM kaze – “Ja sam totalno bezvredan, ili nisam dovoljno dobar, nisam dovoljno lep – zelim ovo da imam” To je iluzija koju vam UM pruza iz TEZNJE ka laznoj sreci – a to je: da bude lep, uspesan dobar, da oseti zamisljenu ili zeljenu emociju…

UM ne zna da je u svakom slucaju nesreca i bol, i kada imas i kada nemas to zeljeno.

Ukoliko se poistovetimo sa tim razmisljanjem poistovecujemo se sa bolom i gubimo se upotpunosti.

Prepoznavanje delovanja ega

Svako posmatranje misli – i uocavanje da su to misli a ne vi – je prepoznavanje ega i tu on pocinje da se razbija. Ali postoji duboko u podsvesti usadjena zelja za nastavljanjem ka iluzornoj sreci, to slu slojevi podsvesti koji se moraju menjati postemeno i duboko. Dok zaista ne shvatite da je to lazna sreca i da to prozivodi bol – vi se necete promeniti istinski.

Tako da je bol korisna stvar dok neshvatite da je nepotreban i odbacite ga istinski. 

Opet, ego se uvek vraca ali u manjem intezitetu, vazno je prepoznavati ga sto vise je moguce – u svakom trenutku, dok totalno ne ovaldate sobom, svojim celim bicem.

Drugi podnaslov

Fugit tritani mei ea, ut vim esse dicunt perpetua, adhuc detracto luptatum et sea. Eam te cibo dicat consul, altera instructior sit ne. Pri an tale idque reformidans, pri ea sumo oportere indoctum. Ut graeco tamquam moderatius quas pertinax tractatos eum at:

  • Alienum accumsan menandri ad, in habeo nobis eam accumsan
  • Menandri ad, in habeo nobis an posse ubique vim, probatus sadipscing
  • Saperet constituam mei ad, te per cibo suavitate intellegat, nec ponderum

Te vidit nemore vituperatoribus usu, possim suscipiantur comprehensam mea in. Ea dico doctus interesset per, no sit quod tale volutpat. Fugit tritani mei ea, ut vim esse dicunt perpetua, adhuc detracto luptatum et sea. Eam te cibo dicat consul, altera instructior sit ne.

0
SLOBODNIH MESTA

Aural Multiversa

Prva i jedina edukacija koja nas uči da se vratimo sebi

Aural edukacija je duboko transformativno iskustvo. Traje deset meseci i ima za cilj da aktivira, osnaži i učvrsti potencijal za harmonični razvoj pojedinca.

0
SLOBODNIH MESTA