O centru

“Ko upozna sebe upoznao je Svemir” – Alhemičarska poslovica

Aural centar je mesto specijalizovano za harmonični razvoj čoveka. Do tog razvoja dolazi se uz pomoć unikatnih programa i metoda koje se koriste u našem centru, a koje imaju za cilj da vrate čoveka u njegovo prirodno, autentično stanje.

S obzirom na to da za svakog čoveka treba pronaći odgovarajući put, odnosno postupak za razvoj i unapređenje individualnosti, mi smo razvili tri osnovna programa koja uspešno rešavaju različite vrste problema:

  • Binaural tretman

  • Esencijalni Tretman

  • Progresivna integracija

Prilikom rada, svaki od praktičara koristi svoje specifične metode i način pristupa koji odgovara, kako različitim individuama, tako i njihovom senzibilitetu.

Proteklih godina mi smo radili na sklopu različitih holističkih tehnika i lekcija koje su postale celina jedne sveobuhvatne edukacije koju sada vodimo. Kroz naš praktični rad sa ljudima došli smo do ideje, a zatim i konačnog sklopa ovakvog sistema koji je jedinstven u našoj zemlji.

Pored toga, Aural Centar poseduje kolekciju originalnih tibetanskih činija i gongova koji zajedno prenose autentičnu vibraciju direktno iz tibetanskih manastira.

Šta dobijam dolaskom
u Aural Centar?

Živimo u vremenu u kojem ljudi najmanje obraćaju pažnju na sebe. Naš cilj jeste da makar na trenutak usporite, priznate sebi da postojite i istinski upoznate sebe kao biće. Aural Centar nije tu samo da vas nauči filozofiji, disciplini ili alternativnim pristupima, već da vas dovede do direktnog iskustva samospoznaje. Svi programi i metode koje se koriste u našem centru imaju za cilj da vrate čoveka u što prirodniji i što svesniji tok.

“Ko upozna sebe upoznao je Svemir” – Alhemičarska poslovica

Ne propustite priliku da pogledate na život iz jedne druge perspektive, na izoštren, praktičan i inteligentan način na kome radi naš tim praktičara sa besprekornim iskustvom iz različitih oblasti.

Aural tim

Tim je okupljen sa istom vizijom i ciljem – želimo da pružimo podršku svim ljudima koji  hoće da krenu putem transformacije.

Mladen Cvetković
Mladen Cvetković
Sertifikovani Energy Psychology praktičar i Bioenergetičar. Osnivač jedinstvenog Binaural tretmana. Tragalac za najsuptilinijm dubinama čovekove duše.
Milica Cvetković
Milica Cvetković
Specijalni pedagog. Sertifikovani praktičar Kognitivno-bihejvioralne terapije, Theta-healing metode i Evolutivne astrologije. Milica promoviše praktičnu integraciju visokih znanja u svakodnevni život.
Saša Pavlović
Saša Pavlović
Sertifikovani CBT Terapeut, Thetahealer, Lifecoacxing, Hipnoterapeut i Regresoterapeut. Instruktor Theta healing metode i faunder metode Progresivna integracija. Saša veruje u kreativan, transformišući i isceljujući potencijal svakog pojedinca i lekovitost autentičnog međuljudskog kontakta.
Jelena Račić
Jelena Račić
Kognitivno-bihejvioralni psihoterapeut i hipnoterapeut. Sertifikovani Instruktor Hatha yoge. Radoznali putnik i istraživač sa multidisciplinarnim pristupom samorazvoju. Osnivač metode Progresivna Integracija.
Dragan Žarevac
Dragan Žarevac
Sertifikovani KB psihoterapeut, regreso-hipnoterapeut, Theta healer i praktičar Progresivne Integracije. Spiritualni konsultant i ekspert za meditaciju sa jedinstvenim pristupom radu sa optimizacijom vremenskih linija i dubokom integracijom svih aspekata bića.

“Bez obzira da li imate neki problem ili nemate ga uopste, tretmani ovog tipa su Vam potrebni. Terapija
za dusu i telo… Sve preporuke!”

DIJANA LJUŠTINA

“Već prvi odlazak je ostavio fenomenalan utisak na mene. Na samom ulasku osećala sam
neverovatno lepu energiju i mir. Osećala sam se kao kod kuće. Mir, čaj, gong, činije, ima li šta lepše.
Ako želite da probate nešto drugačije, ovo je prava stvar.”

KATARINA PAPIĆ

“Osećanje predivne energije koja prožima svaku ćeliju. Rečima se teško može objasniti, definitivno
svako treba da proba i doživi svoje sopstveno iskustvo. Sve preporuke.”

MILOŠ UZELAC

“Od srca preporučujem tretmane, prakticari daju svoj suptilni energetski pečat. Suptilno, a ujedno i
moćno – koja god potreba da Vas povuče – potreba da se oslobodite blokada, da podignete energiju
ili se samo opustite i doživite novo transformativno iskustvo, verujem da ova isceljujuća energija
svakako pronađe odgovarajući tok ka svačijem biću. Hvala!”

MARIJA LAZAREVIĆ

“Vanvremensko iskustvo izvan reči i pojmova! Isceljujuće, duboko prožimajuće, transcendirajuće.
Magičan dodir zvuka kroz činije i gongove, toplota ruku i srca terapeuta, donele su radost i mir
svakoj ćeliji mog tela, utišale um, ispunile srce zahvalnošću, lepotom, ljubavlju. Iskustvo koje se
mora doživeti! Apsolutno čarobno!”

MAJA RADOJKOVIĆ
0
SLOBODNIH MESTA

Aural Multiversa

Prva i jedina edukacija koja nas uči da se vratimo sebi

Aural edukacija je duboko transformativno iskustvo. Traje deset meseci i ima za cilj da aktivira, osnaži i učvrsti potencijal za harmonični razvoj pojedinca.

0
SLOBODNIH MESTA