Zdravo, dragi posetioci!

“Ko upozna sebe upoznao je Svemir” – Alhemičarska poslovica

Mi smo Mladen i Milica, i pre nego što smo se upoznali, svako od nas je sanjao isti san. Zamislite prostor gde možete biti potpuno svoji—gde možete istražiti svaku nijansu svog bića, od onih koje ste možda potisnuli do onih koje ste oduvek želeli da istražite. E, to je Aural centar. 🌟

Ovde se bavimo samo dubokim stvarima. Razumemo da su naši snovi i traume dve strane iste medalje.

Kroz različite programe, radionice i individualne sesije, pomažemo vam da osvestite i integrišete ove aspekte sebe.

Naš cilj? Da osnažite svoju unutrašnju snagu i lepotu, koje su često zanemarene u haotičnom svetu prepunom obaveza.

Ali, zašto da nam verujete?

Zato što smo i sami prošli kroz svoje transformacije i dugogodišnje profesionalno usavršavanje.

Mladen je stručnjak za meditaciju, soundhealing i energetsku psihologiju, dok se Milica fokusira na energetsku astrologiju, rad sa čakrama i Evolutivnu Astrologiju kao profesionalni alat.

Naša stručnost nije samo teorijska; ona je oblikovana našim ličnim iskustvima i karakterima.

Šta dobijam dolaskom
u Aural Centar?

Koristimo različite tehnike kao što su vođene meditacije, zvučne terapije, energetski rad i Evolutivna Astrologija kako bismo vam pomogli da se povežete sa svojim unutrašnjim svetom.

Nismo ovde samo da vam kažemo kako da živite svoj život; ovde smo da zajedno istražimo šta znači biti potpuno živ, autentičan i svestan.

Naša misija je da vam pružimo alate i znanje koje možete koristiti da transformišete svoj život na dubokom nivou.

Dakle, ako ste spremni da se upustite u ovu neverovatnu avanturu samospoznaje, dobrodošli ste u Aural centar. Očekuje vas putovanje koje će vam promeniti život. 🌈

Aural tim

Tim je okupljen sa istom vizijom i ciljem – želimo da pružimo podršku svim ljudima koji  hoće da krenu putem transformacije.

Mladen Cvetković
Mladen Cvetković
Sertifikovani Energy Psychology praktičar i Bioenergetičar. Osnivač jedinstvenog Binaural tretmana. Tragalac za najsuptilinijm dubinama čovekove duše.
Milica Cvetković
Milica Cvetković
Specijalni pedagog. Sertifikovani praktičar Kognitivno-bihejvioralne terapije, Theta-healing metode i Evolutivne astrologije. Milica promoviše praktičnu integraciju visokih znanja u svakodnevni život.
Saša Pavlović
Saša Pavlović
Sertifikovani CBT Terapeut, Thetahealer, Lifecoacxing, Hipnoterapeut i Regresoterapeut. Instruktor Theta healing metode i faunder metode Progresivna integracija. Saša veruje u kreativan, transformišući i isceljujući potencijal svakog pojedinca i lekovitost autentičnog međuljudskog kontakta.
Jelena Račić
Jelena Račić
Kognitivno-bihejvioralni psihoterapeut i hipnoterapeut. Sertifikovani Instruktor Hatha yoge. Radoznali putnik i istraživač sa multidisciplinarnim pristupom samorazvoju. Osnivač metode Progresivna Integracija.
Dragan Žarevac
Dragan Žarevac
Sertifikovani KB psihoterapeut, regreso-hipnoterapeut, Theta healer i praktičar Progresivne Integracije. Spiritualni konsultant i ekspert za meditaciju sa jedinstvenim pristupom radu sa optimizacijom vremenskih linija i dubokom integracijom svih aspekata bića.