O centru

“Ko upozna sebe upoznao je Svemir” – Alhemičarska poslovica

Aural centar je mesto specijalizovano za harmonični razvoj čoveka. Do tog razvoja dolazi se uz pomoć unikatnih programa i metoda koje se koriste u našem centru, a koje imaju za cilj da vrate čoveka u njegovo prirodno, autentično stanje.

S obzirom na to da za svakog čoveka treba pronaći odgovarajući put, odnosno postupak za razvoj i unapređenje individualnosti, mi smo razvili tri osnovna programa koja uspešno rešavaju različite vrste problema:

  • Binaural tretman

  • Esencijalni Tretman

  • Progresivna integracija

Prilikom rada, svaki od praktičara koristi svoje specifične metode i način pristupa koji odgovara, kako različitim individuama, tako i njihovom senzibilitetu.

Proteklih godina mi smo radili na sklopu različitih holističkih tehnika i lekcija koje su postale celina jedne sveobuhvatne edukacije koju sada vodimo. Kroz naš praktični rad sa ljudima došli smo do ideje, a zatim i konačnog sklopa ovakvog sistema koji je jedinstven u našoj zemlji.

Pored toga, Aural Centar poseduje kolekciju originalnih tibetanskih činija i gongova koji zajedno prenose autentičnu vibraciju direktno iz tibetanskih manastira.

Šta dobijam dolaskom
u Aural Centar?

Živimo u vremenu u kojem ljudi najmanje obraćaju pažnju na sebe. Naš cilj jeste da makar na trenutak usporite, priznate sebi da postojite i istinski upoznate sebe kao biće. Aural Centar nije tu samo da vas nauči filozofiji, disciplini ili alternativnim pristupima, već da vas dovede do direktnog iskustva samospoznaje. Svi programi i metode koje se koriste u našem centru imaju za cilj da vrate čoveka u što prirodniji i što svesniji tok.

“Ko upozna sebe upoznao je Svemir” – Alhemičarska poslovica

Ne propustite priliku da pogledate na život iz jedne druge perspektive, na izoštren, praktičan i inteligentan način na kome radi naš tim praktičara sa besprekornim iskustvom iz različitih oblasti.

Aural tim

Tim je okupljen sa istom vizijom i ciljem – želimo da pružimo podršku svim ljudima koji  hoće da krenu putem transformacije.

Mladen Cvetković
Mladen Cvetković
Sertifikovani Energy Psychology praktičar i Bioenergetičar. Osnivač jedinstvenog Binaural tretmana. Tragalac za najsuptilinijm dubinama čovekove duše.
Milica Cvetković
Milica Cvetković
Specijalni pedagog. Sertifikovani praktičar Kognitivno-bihejvioralne terapije, Theta-healing metode i Evolutivne astrologije. Milica promoviše praktičnu integraciju visokih znanja u svakodnevni život.
Saša Pavlović
Saša Pavlović
Sertifikovani CBT Terapeut, Thetahealer, Lifecoacxing, Hipnoterapeut i Regresoterapeut. Instruktor Theta healing metode i faunder metode Progresivna integracija. Saša veruje u kreativan, transformišući i isceljujući potencijal svakog pojedinca i lekovitost autentičnog međuljudskog kontakta.
Jelena Račić
Jelena Račić
Kognitivno-bihejvioralni psihoterapeut i hipnoterapeut. Sertifikovani Instruktor Hatha yoge. Radoznali putnik i istraživač sa multidisciplinarnim pristupom samorazvoju. Osnivač metode Progresivna Integracija.
Dragan Žarevac
Dragan Žarevac
Sertifikovani KB psihoterapeut, regreso-hipnoterapeut, Theta healer i praktičar Progresivne Integracije. Spiritualni konsultant i ekspert za meditaciju sa jedinstvenim pristupom radu sa optimizacijom vremenskih linija i dubokom integracijom svih aspekata bića.